11.01.2016

MÜFİT SEVİNÇ

Müfit SEVİNÇ

Eğitim Görevlisi

Temel Dini Bilgiler (İmamlık Müezzinlik Bilgi Beceri ve Uygulama / Staj Dersleri)

1975 yılında doğdu. 1993 yılında İstanbul Fatih İmam Hatip Lisesini bitirdi. 1998 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. Aynı yıl Kırıkkale İli Barbaros Camiinde Vekil İmam Hatip olarak göreve başladı. 2000 yılında Edirne'de vatani görevini tamamladı. 2002 yılında Ankara Keçiören'de asaleten İmam Hatiplik görevine başladı. Aynı yıl Temel İslam Bilimleri - Tefsir alanında (Kur'ana göre Reenkarnasyon Meselesi) Yüksek Lisansını tamamladı. 2005 yılında Almanya/Stutgart Badwurzach'ta 1 yıl yurtdışı görevi yaptı. 2008 yılında Hafızlığını tamamladı. 2009 yılında Konya Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi'nden mezun oldu. Aynı yıl Çankırı İplik Pazarı Camiinde İmam Hatip olarak göreve başladı. 2011 yılında Bolu Dini İhtisas Merkezine Eğitim Görevlisi olarak atandı. 2013 -2016 yılları arasında Almanya / Berlin Türk Şehitlik Camiinde görev yaptı.

Evli ve iki çocuk babası olan Müfit SEVİNÇ Arapça ve Almanca bilmektedir.